24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Badkamerdeuren

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht. Dus ook voor een uitgebreide keuze aan glazen badkamerdeuren bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres

Een badkamerdeur van glas geeft uw badkamer een luxe en ruimtelijke uitstraling. Ook zorgt een glazen badkamerdeur voor meer licht in uw badkamer. Daarnaast zorgt een glazen badkamerdeur er voor dat water niet uit de douchecabine kan wegstromen. Zo blijft de rest van uw ruimte  altijd droog en heeft u minder werk aan de schoonmaak ervan! Bij HC Glasservice kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment badkamerdeuren in verschillende afmetingen en diktes.

Ook aan het glas van badkamerdeuren kunnen verschillende eigenschappen worden aangebracht. Om meer privacy aan te brengen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor semitransparant glas, gekleurd glas en/of figuurglas. Door het reliëf van figuurglas wordt de mate van doorzichtigheid beperkt. Ook kunt u, uit veiligheidsoverwegingen, denken aan gelaagd glas. Mocht het glas onverhoopt breken dan wordt het door de lagen folie in gelaagd glas bij elkaar gehouden. Geen scherpe randen waar u zich aan kunt verwonden en geen openingen waar u doorheen kunt vallen!

Maar er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om glazen badkamerdeuren. Benieuwd naar welke glazen badkamerdeur het beste bij uw unieke situatie en specifieke wensen aansluit? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers of kom langs in onze showroom. Wij nemen de tijd voor een uitgebreid adviesgesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency