Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

BEDRIJFSFEEST

Artistic Productions is zeer ervaren in het organiseren van bedrijfsevenementen op maat. Of het nu gaat om een belangrijke productpresentatie, zakelijke borrel of knallend personeelsfeest.

Als evenementenbureau weten wij feilloos de juiste uitstraling voor jouw bedrijf, klanten en medewerkers neer te zetten.

Zo weten we uit ervaring dat je meeting moet staan als een huis, jouw bedrijfspresentatie een goede indruk moet achterlaten en het personeelsfeest onvergetelijk moet zijn voor je werknemers. Artistic Productions zorgt altijd weer voor een unieke ervaring!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Waarom een bedrijfsfeest organiseren?

Allereerst komt een bedrijfsfeest van pas om je personeel een morele boost te geven. Het zorgt ervoor dat ze een leuke tijd met elkaar hebben, elkaar beter leren kennen en harder voor jou willen werken. Op een feest leert het personeel elkaar veel beter kennen waardoor een bedrijfsfeest een echte vorm van teambuilding is. Ook zorgt het ervoor dat je jouw bedrijf op een professionele, representatieve manier kan presenteren aan zowel klanten als potentiële klanten. Hierdoor bouw je een betere band met ze op, hou je bestaande klanten vast en willen potentiële klanten de uitdaging met je aangaan. Als jij een goed bedrijfsfeest weet te organiseren gaan zij nog beter over jouw bedrijf denken, wat grote voordelen op kan leveren.

Artistic Productions heeft jarenlange ervaring met het helpen organiseren van bedrijfsfeesten, waardoor wij een spetterend bedrijfsfeest voor jou neer kunnen zetten.

Neem contact op met een van onze eventspecialisten

Elk thema kunnen we aan

Wil je een themafeest organiseren als bedrijfsfeest? Dan ben je bij Artistic Productions aan het juiste adres. Door ons diverse aanbod van een live DJ show tot aan een live piano show, kunnen wij elk thema dat jij in je bedrijfsfeest terug wilt zien voor jou leveren. We gaan van te voren om de tafel zitten om te bekijken wat je allemaal wilt uitstralen als bedrijf en zorgen ervoor dat alle wensen die jij terug wilt zien erin voor komen.

“We Create, You Celebrate!”

Waar de zakelijke markt continu in beweging is, zijn wij dit ook! Artistic Productions staat bekend om ervaring, kennis en frisse denkwijze. We zorgen er dan ook altijd voor dat we up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen en wensen van de zakelijke markt om de klant altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om de techniek, uitstraling of sfeer op jouw evenement, wij adviseren, ondersteunen en organiseren het graag voor je.

Ondersteuning bij de
organisatie van bedrijfsfeest?

Advies, ondersteuning, een geschikte dj, entertainment, licht & geluid; wij helpen je graag van A tot Z met het organiseren van succesvol evenement! Neem hieronder contact op voor meer informatie of een scherpe offerte op maat! Wil je meer informatie of een scherpe offerte op maat? Neem dan hier contact met ons op!

Benieuwd naar onze sfeervolle dj shows met allround Artistic dj, licht, geluid en dj meubel? Klik hier

Hoe wij te werk gaan

1. Kennismaking

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

2. Brainstormen

Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

3. Persoonlijk voorstel

Wij maken op basis van jouw wensen, de mogelijkheden en beschikbaarheid een concreet voorstel en sturen deze naar je toe. Ook plaatsen we vrijblijvend een optie.

4. Akkoord!

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

5. DJ/Muzikant, Licht,
Geluid… Party!

Onder leiding van de onze dj en/of muzikant maken we er een spetterend feest van.

Wil je meer informatie of
een scherpe offerte op maat?

Neem contact op met een
van onze eventspecialisten!

Neem contact op

Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

Zij gingen je voor

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director