24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Beloopbaar glas

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht. Dus ook voor een uitgebreide keuze aan beloopbaar glas bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres!

Beloopbaar glas is altijd een echte blikvanger! Of u nu opzoek bent naar een glasplaat voor u dakterras, een glazen vloer voor uw winkel of kantoor of een glazen trap in uw woning, u bent bij ons aan het juiste adres. Door beloopbaar glas toe te passen in uw ruimte vergroot u het ruimtelijk gevoel en zorgt u voor een optimale lichtinval. Bij HC Glasservice vindt u beloopbaar glas in verschillende afmetingen en diktes. Afhankelijk van uw specifieke situaties bepalen onze experts welke dikte het meest geschikt is.

Ook de sterkte van beloopbaar glas is afhankelijk van de situatie. Beloopbaar glas in uw woning zal aan andere voorwaarden moeten voldoen dan bijvoorbeeld beloopbaar glas in een drukbezocht winkelcentrum. Welke sterke het beste bij uw situatie past kunnen onze experts voor u bepalen.

Om beloopbaar glas nog functioneler te maken kunt u ervoor kiezen andere eigenschappen aan het glas toe te voegen. U kunt kiezen voor gehard of gelaagd glas en eventueel ook gebruik maken van (verschillende) kleuren om uw glasvloer geheel af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden die beloopbaar glas u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met een van onze medewerkers of kom langs in onze showroom. Samen bespreken we uw wensen en kijken we hoe beloopbaar glas hier invulling aan kan geven. Ook maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Welk reliëf het meest geschikt is voor u is afhankelijk van uw wensen. Door de dubbele functionaliteit zijn de toepassingen van figuurglas eindeloos. Met figuurglas creëert u subtiel privacy in uw bedrijfspand maar brengt u ook een unieke, persoonlijke touch aan in uw woning. Uitermate geschikt dus voor privé en zakelijk gebruik! En bij HC Glasservice zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Het glas is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes en het ontwerp van het reliëf kan volledig aan uw smaak worden aangepast. Omdat we bij HC Glasservice gebruik kunnen maken van onze eigen slijperij kunnen we bijna elke combinatie voor u realiseren. Dus ook voor die niet standaardmaten, diktes en designs bent u bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en toepassingen van figuurglas? Kom dan snel langs in onze showroom om de verschillende opties te kijken of neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan kaar voor een adviesgesprek op maat en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency