Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

2 belangrijke tips feestlocatie

2 belangrijke tips bij het zoeken naar de ideale feestlocatie!

 1. Wanneer je een feest organiseert is het aller belangrijkste natuurlijk de locatie waar het feest plaats gaat vinden. Hierbij droom je al snel weg bij de prachtige foto’s die online te vinden zijn van de vele kastelen, beachclubs, boerderijen, restaurants en tal van andere locaties! De eerste punten waar je waarschijnlijk naar kijkt zijn de regio waar de locatie gevestigd is en of de sfeer wel kloppen bij jullie idee van het feest. Maar er is uiteraard nog meer om rekening mee te houden…Tip 1: De grootte van de locatie

  Voor de jeugdige types onder ons kan het leuk zijn om verstoppertje te spelen in de zaal, maar meestal is het de bedoeling bij eenfeest dat we gezellig met zijn allen bij elkaar staan. Let er dus op dat je eerder een iets te kleine zaal neemt in plaats van te groot. Zoals we van vroeger weten staan we liever met 200 feestvierders in een café waar eigenlijk 150 man paste dan in die grote discotheek waar 2000 gasten gewenst zouden zijn.

   

  Tip 2: Het volume van de feest muziek

  De meeste feestlocaties hebben goede isolatie, dikke muren of een perfecte ligging om flink wat lawaai te kunnen maken in de feestzaal. Helaas zijn er ook uitzonderingen waar locaties een bepaalde beperking op krijgen gelegd van de gemeente en er dus een limiet zit op het geluidsniveau. Vraag hier dus altijd even naar bij de locatie waar jullie het feest gaan geven. Hier een overzicht van Decibels (dB):

  75 dB: Gasten die praten tijdens een borrel

  tot 80 dB: géén muzikant mogelijk (evt. DJ met achtergrondmuziek)

  80-90 dB: wellicht is een easy listening orkest geschikt of een rustige DJ

  90-100 dB: afhankelijk van de locatie is muzikant en/of DJ mogelijk

  95-100 dB: goed speelbaar voor een band, muzikant en Artistic DJ

  100-110 dB: harde bands en Festival DJ’s

  Wil je direct onze hulp en uiteraard de beste Dj & entertainment op jullie feest, klik dan hier en wij maken snel persoonlijk contact met jullie!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director