Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Trouwen in Den Haag: Belangrijke tips & locaties!

Den Haag is met zijn ligging en historie van alle markten thuis! Een historisch pand, modern hotel, beachclub aan het strand of houten hutje in de bossen, trouwen in Den Haag kan op alle mogelijke manieren.

Den Haag is met zijn ligging en historie van alle markten thuis! Een historisch pand, modern hotel, beachclub aan het strand of houten hutje in de bossen, trouwen in Den Haag kan op alle mogelijke manieren.

Trouwen aan Zee

Met Scheveningen biedt Den Haag een geweldige plaats om in de zomermaanden heerlijk bij een mooie beachclub te trouwen. Voetjes in het zand en maak het allemaal maar niet te ingewikkeld. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jullie gewoon een geweldige dag met vrienden en dierbaren hebben, en wanneer je van een lekkere losse sfeer houdt, is trouwen in een beachclub zeker aan te raden.
Een mooie locatie om te trouwen aan zee is Beachclub People, een fantastische beachclub welke veel ervaring heeft met bruiloften. Met goed personeel, een trendy uitstraling en een zaak die van alle gemakken voorzien is, ben je hier dus aan het goed adres.

Adres Beachclub People: Zuiderstrand 18, Den Haag

Trouwen in de binnenstad

Wanneer je in het centrum van Den Haag wil trouwen zijn er diverse mooie locaties. Van hele oude kerk tot meest moderne en trendy horeca zaak aan een van de diverse marktpleinen. De oude historie van de stad zorgt automatisch voor een warm gevoel, of dit nu een regenachtige dag in Januari of de mooiste zomerdag in Juni of September is, sfeervol is het er altijd. Let er wel op dat de bereikbaarheid van de binnenstad erg lastig is, en de parkeerkosten er ook niet om zullen liegen.

Trouwlocaties in Den Haag

Het is altijd goed om een kleine checklist te hebben wanneer je naar trouwlocaties in Den Haag gaat kijken. Daarom geven we uit ervaring een aantal tips/vragen voor jullie mee:

  • Is de catering goed geregeld (hoe staat de keuken aangeschreven)
  • Wat als de stroom uitvalt, is er een backup?
  • Mensen die slecht te been zijn, kunnen die makkelijk naar binnen?
  • Welke stijl willen we uitstralen/stralen we zelf uit
  • Is de feestzaal niet te groot? Beter iets te klein dan te groot, dit is voor de sfeer bepalend in de avond
  • Is er ruimte om onszelf even terug te trekken gedurende de dag?
  • Heeft de locatie een geluidslimiet, of mag er onbeperkt lawaai gemaakt worden de hele dag?

Allemaal simpele dingen om even aan te denken en na te vragen wanneer je locaties gaat bekijken.

 

Trouwfeest in Den Haag:

Uiteraard is na een lange huwelijksdag tijd om alle adrenaline en stress van je af te gooien op de dansvloer. Artistic Productions helpt jullie hierbij graag een handje om er geen gezellig feestje, maar een echt knalfeest van te maken! De combinatie van onze bruiloft DJ’s en de moderne dj drive in shows die wij hebben zorgen wekelijks voor vele katers door het gehele land. Online op websites als ThePerfectWedding & trouwplannen.nl kun je duidelijk zien dat andere bruidsparen ons niet alleen het beste, maar ook ruimschoots het meeste hebben beoordeeld van Nederland. Zo heb je de garantie voor een geweldig feest al op zak…

Hulp nodig? Wij adviseren jullie graag! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director