Producten – Buitenshuis

Er zijn ontelbare glastoepassingen mogelijk in en om uw huis of bedrijfspand. HC Glasservice biedt verschillende glasproducten voor gebruik buitenshuis. Naast een uitgebreid assortiment glas kunt u ook bij ons terecht voor onder andere geluidswerende beglazing en glas met inbraakwerende eigenschappen. Combineer verschillende glaseigenschappen om een beglazing te creëren die naadloos op uw wensen aansluit. Hieronder vindt u een selectie van de glasproducten waarin wij gespecialiseerd zijn.

Maakt u nog gebruik van enkelglas? Denk dan eens na over het plaatsen van dubbelglas! Bij dubbelglas worden 2 glasplaten tegen elkaar gezet met behulp van een afstandhouder. De spouw die als gevolg hiervan tussen de glasplaten ontstaat zorgt voor betere isolatie dan enkelglas. Zo blijft de warmte langer in uw woning of bedrijfspand. Een lagere energierekening doordat u minder hoeft te stoken en goed voor natuur en milieu! Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, bent u aan het juiste adres voor dubbelglas. Hieronder vindt u ons uitgebreide assortiment aan dubbelglas en de belangrijkste verschillen en voordelen van de diverse soorten.

Naast enkel- en dubbel glas kunt u natuurlijk ook voor elk ander glas voor gebruik buitenshuis bij ons terecht!  Door gebruik te maken van veiligheidsglas verhoogt u de veiligheid van de personen in uw pand. Gelaagd glas heeft een inbraakvertragende werking waarmee u uw pand beveiligd tegen ongewenste indringers. En zo zijn er nog veel meer specifieke glaseigenschappen voor gebruik buitenshuis!

Benieuwd naar de mogelijkheden en het combineren van verschillende glaseigenschappen? Neem dan nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency