24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Douchewanden

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht. Dus ook voor een uitgebreide keuze aan glazen douchewanden bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres!

Met glazen douchwanden geeft u uw inloopdouche een geheel eigen stijl. Klassiek, trendy, minimalistisch, de keus is aan u! Glazen douchewanden zorgen er niet alleen voor dat het water en de warmte in de douchecabine blijven maar laten ook optimaal licht binnen en geven uw douche een luxe uitstraling. Bij HC Glasservice vindt u altijd een douchwand die bij de stijl van uw badkamer past. De douchewanden zijn leverbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Ook is het mogelijk verschillende eigenschappen aan uw douchewand toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd glas of figuurglas. Deze eigenschappen maken de glazen douchewand wat minder doorzichtig wat voor meer privacy zorgt. In de meeste gevallen blijft de lichtinval echter optimaal. Door voor gelaagd glas te kiezen verhoogt u de veiligheid in de badkamer. Mocht de glazen douchewand onverhoopt breken dan zorgen de folielagen in gelaagd glas ervoor dat de glasplaat niet uit elkaar valt. Zo ontstaan er geen scherpe scherven waaraan u zich kunt verwonden en blijft een opening waar u doorheen kunt vallen ook uitgesloten.

Er zijn echter oneindig veel mogelijkheden als het gaat om glazen douchewanden. Benieuwd naar welke glazen douchewand het beste bij uw unieke situatie en specifieke wensen aansluit? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers of kom langs in onze showroom. Wij nemen de tijd voor een uitgebreid adviesgesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency