24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Draadglas

Draagglas is een glasplaat met daarin een raster van metaaldraadjes. Dit raster zorgt ervoor dat het glas steviger is en minder snel zal breken dan enkel glas.

Mocht het toch bereken dan zorgt dit raster er ook voor dat glasscherven niet door uw hele pand worden verspreid; ze worden door het raster bij elkaar gehouden. Draadglas is tevens inbraakvertragend doordat onbevoegde personen niet alleen een weg door het glas maar ook door het metalen raster moeten vinden!

Er zijn verschillende soorten draadglas beschikbaar:

  • Engels draadglas
  • Brute draadglas
  • Spiegeldraadglas

Benieuwd welke variant draadglas het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken!

Engels draadglas

Door de bobbelige structuur is Engels draadglas de meest ondoorzichtige variant van draadglas. Brute draadglas heeft een minder bobbelige structuur en is daardoor minder ondoorzichtig maar ook niet helemaal doorzichtig. Spiegeldraadglas is wel doorzichtig doordat de glasplaten aan beide zijden worden gepolijst.

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency