24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Enkel/Floatglas

Enkelglas wordt ook wel floatglas genoemd. Floatglas komt van het Engels to float waarbij glas wordt geproduceerd door het gesmolten mengsel op vloeibaar tin uit te gieten. Na afkoeling vormt er zich een enkele glasplaat!

Bent u opzoek naar vervanging van de enkele beglazing van uw woning of bedrijfspand?

Vaak wordt er bij vervanging niet meer voor enkelglas gekozen. Omdat enkelglas relatief veel warmteverlies met zich meebrengt wordt er bij vervanging van enkelglas aan de buitenzijde van een woning of bedrijfspand vaak gekozen voor een alternatief. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw regio? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800 – 6205555 zodat we u verder kunnen informeren.

Binnenshuis zijn er verschillende toepassingen voor enkelglas. Denk bijvoorbeeld aan de lichtbalken boven deuren of kamerschermen. Ook voor glazen kantoorwanden wordt enkelglas gebruikt.

Enkelglas varianten

Enkelglas is zowel blank als gekleurd verkrijgbaar. Er zijn verschillende varianten enkelglas beschikbaar; normaal, extra helder en zelfs met structuur. Ook zijn er diverse diktes mogelijk. Daarnaast is enkelglas ook leverbaar als draadglas, figuurglas, verzilverd glas (spiegel) en glas in lood.

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency