Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

FAQ

Om u te helpen bij het verkennen van onze diensten, hebben we hieronder een lijst met veelgestelde vragen samengesteld. Als u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar!

DE DJ

Wanneer hoor ik wie onze DJ wordt?

Zodra de offerte geaccepteerd is duurt het gemiddeld 1 dag voordat een beschikbare DJ in de pool aan jouw evenement wordt toegewezen.

Wanneer hebben we contact met de DJ?

De DJ neemt in de week voorafgaand aan de week van de feestavond telefonisch contact met jullie op. Samen met de DJ bespreken jullie dan de door jullie ingevulde wishlist zodat er gegarandeerd een superfeest komt!

Is het mogelijk om op locatie met de DJ af te spreken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De afspraken worden altijd via de telefoon, skype of facetime gedaan. Dit omdat wij al bekent zijn met vrijwel alle trouwlocaties in Nederland en dus een locatiecheck niet nodig is. Mochten wij jullie trouwlocatie nog niet kennen dan nemen wij altijd contact met de locatie op om logistieke verrassingen tegen te gaan.

Wat gebeurt er als de DJ ziek is?

Bij ziekte van de DJ beschikken we altijd over een gelijkwaardige vervangende DJ uit ons eigen team die de kwaliteit en uitvoering kan waarborgen. The show must go on!

Wat voor kleding draagt de DJ?

Regulier is de DJ smart casual gekleed. Wanneer er een bepaald thema aan de feestvond hangt horen wij dit natuurlijk graag zodat de DJ zijn kleding hierop kan aanpassen.

Kunnen we een voorkeur aangeven voor een DJ?

Mochten jullie al bekent zijn met een Artistic DJ is het natuurlijk mogelijk om een voorkeur aan te geven. We zullen proberen de voorkeur ook definitief te maken, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de DJ.

De ceremoniemeester wil graag de DJ spreken, is dat mogelijk?

Zeker! Via het DJ profiel kunnen jullie het nummer vinden van jullie DJ.

Hoe kunnen we de DJ op de dag zelf bereiken?

Jullie kunnen de DJ op zijn mobiele nummer bereiken, die staat vermeld op jullie persoonlijke pagina.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

De Feestavond

Hoelaat is de DJ op de feestavond aanwezig?

Regulier zijn wij één uur voor aanvang van het feest aanwezig. De opbouw van onze shows duurt slechts 20 tot 30 minuten waardoor we nog een half uur speling aanhouden bij de opbouw.

Is de opbouw geruisloos?

Ja, de opbouw van onze show is volledig geruisloos. Er hoeft dus niet getimmerd of gesoundcheckt te worden!

Is het mogelijk dat de DJ eerder komt opbouwen?

Het kan natuurlijk zijn dat het diner in dezelfde zaal plaatsvindt als het feest. Onder bepaalde voorwaarden kunnen wij ook eerder opbouwen dan de standaard opbouw tijd. Neem daarvoor contact met ons op.

Kan de DJ langer draaien dan afgesproken?

Dit is mogelijk indien de DJ geen andere boeking heeft staan en het logistiek gezien ook geen probleem is. Daarnaast moet er ook toestemming gevraagd worden aan de locatie. De kosten zijn €50,00 per half uur.

Hoeveel ruimte heeft de DJ show nodig?

De ideale opstelling voor een dj show is 4 x 2 meter. Geen probleem als dit niet mogelijk is op jullie locatie. Dan kunnen de speakers wat meer de zaal in, dan ontstaat er een smallere opstelling

Wij hebben de Allure show geboekt, hoe moeten wij de foto’s aanleveren?

Jullie moeten zelf de foto’s op een USB stick zetten en deze aan het begin van de avond bij de DJ afleveren. Let op dat de foto’s een hoge resolutie hebben (bij voorkeur 1920×1080) en dan deze altijd liggend (landscape) zijn. Ook vragen we om minimaal 2 weken voorafgaand aan de feestavond 1 foto per mail aan te leveren. Graag o.v.v. jullie namen, de trouwdatum en Allure show. Deze kan als back-up gebruikt worden mocht de USB stick op de avond zelf niet werken.

Ik wil extra sfeeropties bestellen, is dat mogelijk?

Zeker! Via jullie persoonlijke profiel kunnen jullie onder het kopje ‘Extra mogelijkheden’ de extra sfeer opties eenvoudig bestellen.

Wie kan ik bereiken in geval van nood op de feestavond?

Door het algemene nummer van Artistic Productions (079-3479093) te bellen kunnen jullie buiten kantoor tijden kiezen voor de optie 2 en worden jullie doorverbonden met het noodnummer.

Dienen wij eten en drinken te verzorgen voor de DJ?

Ja, drinken moet altijd verzorgd worden. Indien we gebruik wensen te maken door een (crew) maaltijd dan zullen we dit vooraf bij jullie kenbaar maken.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

Muziek

Kunnen wij onze muzikale wensen doorgeven?

Graag! Graag verzoeken wij jullie om de ontvangen wishlist in te vullen.

We hebben de wishlist ingevuld en nu?

Super! De DJ zal in de week voorafgaand aan de week van het feest contact met jullie opnemen om de wishlist door te nemen.

Kunnen wij of onze gasten verzoeknummers indienen?

Dat is zeker mogelijk! Wel houden wij rekening met de bandbreedte van de muziekgenres die jullie hebben aangegeven in de Wishlist. Wanneer dit niet op elkaar aansluit zullen we altijd eerst akkoord vragen.

Kunnen jullie een openingsmix produceren?

Zeker! Onze producer maakt graag een mix voor jullie openingsdans. Jullie kunnen maximaal 5 liedjes naar keuze opgeven waaruit de mix moet bestaan en die ontvangen we graag uiterlijk 3 maanden voor de grote dag, zodat er nog genoeg tijd is voor de productie en voor jullie om te oefenen. De kosten hiervan zijn €50,00.

Graag ontvangen we bij de liedjes ook een YouTube link, zodat we het over dezelfde versie hebben. Jullie kunnen dan aangeven vanaf welk moment en hoelang jullie een bepaald stukje uit een liedje willen hebben.

Er kunnen kosteloos eenmalig aanpassingen worden gedaan in de mix.

Is het mogelijk dat de DJ ons openingsnummer meeneemt?

Jullie kunnen de openingsdans uploaden op jullie persoonlijke pagina en anders op een USB stick meenemen. Gelieve wel het bestand zelf aanleveren zodat we zeker weten dat we over de juiste versie van het nummer beschikken!

Kunnen onze gasten een speech, toespraak of liedje zingen?

Wij hebben altijd 1 draad gebonden microfoon bij ons waar jullie gasten gebruik van kunnen maken. Willen jullie een draadloze microfoon of hebben jullie er meerdere nodig? Neem dan even contact met ons op.

Hoe kunnen wij de bestanden zoals specifieke nummers aanleveren?

Dit kan via jullie persoonlijke pagina onder het kopje ‘bestanden uploaden’.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

Locatie

Hebben jullie contact met de locatie?

Wij zijn vrijwel bekent met alle trouwlocaties in Nederland. Wanneer wij de locatie niet kennen nemen wij altijd contact op met de locatie om logistieke verrassingen tegen te gaan.

Regelen jullie met de locatie hoe laat jullie kunnen opbouwen?

Regulier zijn wij één uur voor aanvang van het feest aanwezig. De opbouw van onze shows duurt slechts 20 tot 30 minuten. Is er vanuit de locatie alleen de mogelijkheid om eerder op de dag op te bouwen? Laat dit dan even aan ons weten, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

De locatie heeft logistieke bijzonderheden zoals trappen, wat nu?

Dit kunnen jullie aangeven in de ontvangen Wishlist. Ook zullen wij contact opnemen met de locatie om dit af te stemmen om zo logistieke verrassingen tegen gaan.

Moeten wij de parkeerkosten voor de DJ betalen?

Binnen het redelijke nemen wij de parkeerkosten voor eigen rekening. Als de totale kosten voor parkeren hoger dan €10 per feestavond uitvallen dan zullen de kosten aan jullie worden doorberekend. Indien er privé parkeerplaatsen op de locatie beschikbaar zijn, verzoeken we jullie om een parkeerplaats voor de DJ te reserveren.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

Betaling

Wanneer ontvang ik de factuur?

In de week dat jullie geboekt hebben ontvangen jullie de factuur.

Wanneer moet de betaling voldaan worden?

7 dagen na het ontvangen van de factuur moet er een aanbetaling gedaan worden van €100,-, dan is de boeking definitief. Het resterende bedrag moet uiterlijk 14 dagen vóór aanvang van de feestavond betaalt zijn.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

Extra Sfeer

Geeft de DJ show voldoende licht/effecten?

Ja, het geeft voor de feestavond voldoende licht maar het licht komt vanaf 1 zijde. Als je extra licht in de zaal wilt hebben dan adviseren we om uplighters bij te boeken. Dat zijn accu spots (dus geen stroom nodig) die plaatsen we tegen de wand. Deze kunnen we elke gewenste kleur geven waardoor je meer sfeer krijgt in de zaal dan met bijvoorbeeld wit licht.

Welke attributen worden bij de Photobooth meegeleverd?

Bij de Photobooth worden geen attributen meegeleverd.

Verzorgt de DJ ook de opbouw van de Photobooth?

Ja! De DJ neemt de Photobooth mee, plaatst deze op een geschikte plek op de locatie en zal zorgen dat deze klaar is voor gebruik.

Hoe krijgen wij achteraf de foto’s van de Photobooth aangeleverd?

De foto’s worden achteraf in jullie persoonlijke pagina van Sharing Box geplaatst. Hierin kunnen jullie een selectie maken van foto’s en deze delen met jullie gasten!

Hoe krijgen wij achteraf de foto’s en de video’s van het foto/videogastenboek aangeleverd?

Het beeldmateriaal van het foto/videogastenboek krijgen jullie achteraf in de mail via een downloadlink, hier kunnen jullie het beeldmateriaal downloaden. De link blijft minimaal 2 weken actief.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

Extra vragen

Speelt een Artistic muzikant non-stop net als de DJ?

Nee. De Artistic muzikant (bijvoorbeeld een saxofonist/percussionist) speelt avondvullend op gepaste momenten. Hierdoor behouden we de toegevoegde waarde. Een zanger(es) treedt in bepaalde blokken op. Dit gebeurt meestal in blokken van 3 x 20 minuten.

Wanneer is de beste tijd om de zanger(es) te laten optreden?

Dat is afhankelijk van de sfeer die jullie willen creëren. Denk hierbij aan het begin van de avond meer aan jazz/soul en op het hoogtepunt van de avond meer dansbaar/ up temp.

Kan er buiten of in een ander ruimte ook geluid afgespeeld worden?

In principe niet maar afhankelijk van de mogelijkheden op locatie en de te overbruggen afstand is dit in overleg wel mogelijk. Neem hiervoor per mail contact met ons op.

Draaien jullie alle nummers van de wishlist?

Naar aanleiding van de ingevulde wishlist zal de dj contact met jullie opnemen om de wishlist met jullie door te nemen. Hij zal jullie aan de hand van jullie muzikale wensen van informatie en advies voorzien om het beste uit jullie feestavond te halen.

Staat je vraag er niet bij?

Druk dan op onderstaande knop en vul daar het formulier in.

Neem contact op

Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

Zij gingen je voor

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director