24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Figuurglas

U kunt bij HC Glasservice, uw specialist in glasproducten, terecht voor verschillende soorten glas met verschillende toepassingen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment figuurglas waarbij u de keuze heeft uit een verscheidenheid aan reliëfs.

Wat is figuurglas eigenlijk? Figuurglas is glas waarin een reliëf is aangebracht. Het reliëf geeft het glas een unieke uitstraling. Dit glas wordt dan ook veel gebruikt om een bijzonder accent aan te brengen in uw woning of bedrijfspand. Ook zorgt het reliëf ervoor dat het glas minder doorzichtig wordt. Je kunt er dus minder goed doorheen kijken dan glas zonder reliëf. En soms is dat precies wat je wil bereiken!

Welk reliëf het meest geschikt is voor u is afhankelijk van uw wensen. Door de dubbele functionaliteit zijn de toepassingen van figuurglas eindeloos. Met figuurglas creëert u subtiel privacy in uw bedrijfspand maar brengt u ook een unieke, persoonlijke touch aan in uw woning. Uitermate geschikt dus voor privé en zakelijk gebruik! En bij HC Glasservice zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Het glas is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes en het ontwerp van het reliëf kan volledig aan uw smaak worden aangepast. Omdat we bij HC Glasservice gebruik kunnen maken van onze eigen slijperij kunnen we bijna elke combinatie voor u realiseren. Dus ook voor die niet standaardmaten, diktes en designs bent u bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en toepassingen van figuurglas? Kom dan snel langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken of neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan kaar voor een adviesgesprek op maat en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency