24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Gelaagdglas

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing en glasproducten. Wist u dat er niet alleen verschillende soorten glas zijn, denk bijvoorbeeld aan enkel en dubbel glas, maar dat het ook mogelijk is om verschillende eigenschappen aan te brengen in glas?

Zo ontstaat er een glasplaat die volledig aansluit op uw unieke situatie en specifieke wensen. Omdat wij ook nog eens gebruik kunnen maken van onze eigen slijperij is bijna niets te gek en zijn de mogelijkheden werkelijk oneindig!

Gelaagd glas is een van de vele eigenschappen waarmee beglazing nog functioneler wordt. Maar wat is gelaagd glas nu eigenlijk en wanneer is het handig om deze eigenschap aan te brengen in glas?

Gelaagd glas, de naam zegt het al, is opgebouwd uit verschillende lagen glasplaten met daartussen een kunststoffolie (PVB). De glasplaten kunnen verschillende diktes hebben afhankelijk van de specifieke toepassing van de beglazing. De folie tussen de glasplaten zorgt ervoor dat bij een onverhoopte breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Er ontstaan zo dus geen scherven waaraan je je kunt verwonden én geen opening waar je doorheen zou kunnen vallen. Hartstikke veilig dus! Doordat de glasplaat bij elkaar wordt gehouden heeft gelaagd glas ook een inbraakvertragende werking. Door gebruik te maken van gelaagd glas neemt u dus nog een extra maatregel in het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Niemand heeft natuurlijk zin in ongenodigde bezoekers en gelaagd glas helpt u dan ook deze buiten de deur te houden!

Daarnaast is gelaagd glas uitstekend te combineren met andere eigenschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatieglas. Zo kunt u, in onze eigen slijperij, beglazing creëren die naadloos aansluit of uw unieke situatie!

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn als het gaat om gelaagd glas? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zij staan klaar voor een uitgebreid adviesgesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency