24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glas in lood

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Deze stukken glas kunnen voorzien zijn van verschillende eigenschappen. Zo kunnen ze gekleurd of ongekleurd zijn maar ook reliëf bevatten. De grootte en zelfs de dikte van de stukken glas kan verschillend of juist gelijk zijn.

Glas in lood is door de vele toepassingsmogelijkheden bij uitstek geschikt om uw persoonlijke smaak te laten zien. Ramen, deuren, erkers en en-suite afscheidingen zijn allemaal geschikt voor glas in lood toepassingen. Glas in lood is niet alleen decoratief maar helpt ook inkijk te beperken.

Misschien denkt u bij glas in lood aan oude jaren ’30 huizen met kleine ramen die net niet goed passen. Tegenwoordig is niets minder waar! Glas in lood panelen zijn verkrijgbaar in diverse afbeeldingen en afmetingen en zijn ook in te bouwen in dubbel glas voor betere isolatie. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. En omdat wij bij HC Glasservice over onze eigen slijperij beschikken is niets te gek. We maken glas in lood dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften!

Of het u nu gaat om het aanbrengen van persoonlijke accenten in uw woning of u een statement wilt maken in uw bedrijfspand, glas in lood biedt u oneindig veel mogelijkheden uw unieke smaak tot uiting te brengen. Kleur, afmeting, dikte, reliëf…wij brengen al uw wensen samen in glas in lood panelen die volledig aansluiten bij uw wensen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met een van onze deskundige medewerkers voor een adviesgesprek. Naar aanleiding van uw wensen bespreken we graag samen met u de verschillende mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency