24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glas laten vervangen

Dan vervangen wij uw glas snel en vakkundig! Als we het glas niet direct kunnen vervangen wordt er een tijdelijke noodoplossing aangebracht zodat de veiligheid van uw pand wordt gewaarborgd.

Bel direct met onze vakkundige glaszetters! Wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar en in veel gevallen kunnen we binnen 30 minuten ter plaatse zijn!

 

Glas van uw ramen laten vervangen

Het glas van uw ramen kunt u om verschillende redenen laten vervangen. Als het glas echt stuk is dan is vervanging niet te vermijden. Een sterretje in uw raam is soms nog wel te verhelpen maar stuk is echt stuk en dan moet er een nieuwe glasplaat worden gezet.
Maar u kunt er ook voor kiezen om uw ramen te vervangen als ze (nog) niet gebroken zijn. Wanneer u bijvoorbeeld nog steeds enkel glas heeft in uw woning of bedrijfspand is het verstandig om na te denken over vervanging. Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar ter vervanging die bijdragen aan een prettigere woon- of werkbeleving. Glassoorten als HR+, HR++ en zelfs HR+++ zorgen ervoor dat uw pand beter geïsoleerd is. Als gevolg hiervan blijft uw huis langer en beter warm, dalen uw energiekosten en levert u een bijdrage aan een beter milieu!

 

Glas van uw deur vervangen

Ook voor het vervangen van het glas van uw deur bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres! Wij kunnen zowel het glas van binnen- als buitendeuren vervangen. Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen en doen dan aanbevelingen voor het soort glas. Het type glas (bijvoorbeeld gehard of inbraakwerend glas) is afhankelijk van de functie van de deur maar natuurlijk ook van uw specifieke wensen (wellicht heeft u een voorkeur voor de kleur of de mate van doorzichtigheid).

Is uw glas toe aan vervanging? Wacht dan niet langer en neem contact op met HC Glasservice, uw specialist in glasproducten! We gaan graag met u in gesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency