24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glas laten vervangen & repareren in Hoofddorp en omgeving

Heeft u ruitschade als gevolg van vandalisme, inbraak, stormschade of heeft de buurjongen per ongeluk een bal door de ruit geschoten? Bel 023-760 14 90 en je kan HC Glasservice binnen 30 minuten voor uw deur verwachten in Hoofddorp en omgeving. Enkelglas kan 24/7 direct met spoed vervangen worden. Voor dubbelglas plaatsen we eerst een noodvoorziening en komen we spoedig daarna de definitieve ruit plaatsen. 

24/7 Service

HC Glasservice is op elk moment van de dag voor u beschikbaar. Of het nou 3 uur s’nachts is of 1 uur s’middags, elk moment van de dag van de dag zijn wij bereikbaar. Met onze spoedreparatie service zijn wij 24/7 geopend en kan uw glas 24/7 gerepareerd worden door onze glaszetters in Nieuw-Vennep. Als glashandel in Nieuw-Vennep kunnen wij glas leveren voor zowel bedrijven als woningen.

Onze deskundige medewerkers zijn aan het werk in de hele regio. Er is dus altijd iemand bij u in de buurt om u direct verder te helpen! Dus ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen!

De redenen om voor HC Glasservice te kiezen:

  • Medewerkers zijn gecertificeerd met VCA-GBO
  • Meer dan 30 jaar specialistische kennis in huis
  • Hulp bij het regelen met de verzekering
  • Binnen 30 minuten voor uw huis
  • 24/7 bereikbaar
  • Alle belangrijke glassoorten op voorraad
  • Het oude glas wordt keurig opgeruimd
  • Wij hebben een eigen slijperij, de mogelijkheden zijn oneindig! 

Direct uw glas laten vervangen in Hoofddorp en omgeving

Heeft u haast bij het vervangen van uw glas? Bel ons dan direct op 023-760 14 90. Bij HC Glasservice hebben wij de meest voorkomende glassoorten altijd klaar staan. Zodra u gebeld heeft, stappen onze glaszetters in de bus en zijn ze binnen een halfuur bij uw huis. Eenmaal aangekomen zullen ze uw probleem bespreken, de oplossing bieden en de kosten die hiermee gepaard gaan duidelijk communiceren. Indien gewenst zullen onze glaszetters vervolgens direct uw glas vervangen. Ook is het mogelijk een tijdelijke noodvoorziening op te zetten indien het glas niet direct beschikbaar is. In dat geval zullen onze glaszetters zo snel mogelijk bij u terugkomen. Als laatste kunnen wij direct het contact met je verzekering opzetten en de schade doorgeven, waardoor u niet alles hoeft te regelen.  

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

HC Glasservice: de glaszetter voor Hoofddorp en omgeving

Al meer dan 30 jaar is HC Glasservice een begrip in Hoofddorp en omgeving. Door ons grote assortiment kunt u bij ons onder andere terecht voor dubbel glas, HR++ glas, figuurglas, draadglas en nog veel meer! Geen lange wachttijden voor levering doordat wij een grote voorraad die ook goed aangevuld wordt. Hierdoor krijgt u geheid een snelle levering van uw glas. U kunt direct bellen op 023-760 14 90

 

Eigen slijperij

Bij HR Glasservice hebben wij onze eigen slijperij. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het zetten van glas oneindig. Wij kunnen op elke maat, voor elke hoek in of buiten het huis glas voor u ontwerpen. Hiermee kunnen wij op elke wens en behoefte van u inspelen!

 

Geen spoed? Vraag een offerte aan!

Er zijn diverse soorten glas beschikbaar met elk zijn eigen voor-en nadelen. U kunt vrijblijvend advies op maat opvragen bij HR Glasservice voor de mogelijkheden. Wij kunnen een monteur sturen die uw glasmaten opmeet. Ook kunnen onze glaszetters u hierbij informeren over diverse soorten glas en kunnen door middel van hun ervaring u glas aanbevelen voor uw wensen. Dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend!

Bel 023-760 14 90. HC Glasservice is dag en nacht beschikbaar, 365 dagen per jaar.

In de meeste gevallen zijn we zelfs binnen 30 minuten ter plaatse!

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency