24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glasschade

Schade is altijd vervelend en een ongeluk zit in een klein hoekje. In sommige gevallen is het noodzakelijk om niet af te wachten maar direct actie te ondernemen. Daarom zijn de ervaren glaszetters van HC Glasservice 24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar.

Onze deskundige medewerkers zijn aan het werk in de hele regio. Er is dus altijd iemand bij u in de buurt om u direct verder te helpen! Dus ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen!

In de meeste gevallen kunnen we binnen korte tijd bij u aanwezig zijn. Zo duurt het nooit lang voordat er een begin kan worden gemaakt met schadeherstel of in het uiterste geval vervanging van de beglazing. Als we het probleem niet direct of volledig kunnen oplossen brengen we een tijdelijke noodvoorziening aan. Voordat we vervolgstappen nemen bespreken we deze natuurlijk eerst uitvoerig met u zodat u altijd weet waar u aan toe bent en nooit achteraf voor onverwachte verassingen komt te staan!

Bij HC Glasservice bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen en vakkundige service. Wij kunnen u volledig ontzorgen. Indien gewenst handelen wij de schade verder af met uw verzekeraar zodat u snel weer verder kunt met de orde van de dag.

Spoed? Aarzel dan geen seconde langer en neem direct contact op met een van onze medewerkers, ongeacht hoe laat of welke dag het is! Zij gaan direct voor u aan de slag! Geen spoed maar wel benieuwd naar onze mogelijkheden? Ook dan staan we bij HC Glasservice natuurlijk voor u klaar! Bel ons nu!

Is uw glas toe aan vervanging? Wacht dan niet langer en neem contact op met HC Glasservice, uw specialist in glasproducten! We gaan graag met u in gesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

De expert van HC Glasservice zijn dag en nacht beschikbaar, 365 dagen per jaar.

In de meeste gevallen zijn we zelfs binnen 30 minuten ter plaatse!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency