24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glassoorten

Bij HC Glasservice, uw specialist in glasproducten, kunt u terecht voor verschillende soorten glas met verschillende toepassingen. We bieden een uitgebreid assortiment aan glassoorten in verschillende maten, diktes, kleuren en met een verscheidenheid aan eigenschappen.

Doordat we over onze eigen slijperij beschikken is bijna niets ondenkbaar. We gaan dan ook graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo vinden we altijd een glasoplossing die perfect aansluit op uw unieke wensen en behoeften!

U heeft vast wel eens gehoord van enkel glas en dubbel glas. Maar wist u dat er nog veel meer soorten glas bestaan? Elk met hun eigen eigenschap en functionaliteit. En elk dus met een eigen toepassing. Ook is het mogelijk verschillende eigenschappen met elkaar te combineren zodat er beglazing ontstaat die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie.

Naast enkel glas en dubbel glas bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres voor onder andere verschillende soorten isolatieglas, zonwerend glas en veiligheidsglas. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Isolatieglas is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en zorgt ervoor dat warmte uw pand moeilijker kan verlaten. U hoeft dus minder te stoken en kunt zo besparen op uw energierekening! Zonwerend glas houdt uw woning langer koel waardoor u op warme dagen minder gebruik hoeft te maken van ventilatoren of airco’s. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Veiligheidsglas is zo vervaardigd dat het, mocht het onverhoopt breken, niet in duizenden kleine stukjes uiteenvalt maar bij elkaar blijft. Als gevolg ontstaan er minder ongelukken én is opruimen een kleine moeite.

Naast deze soorten glas beschikt HC Glasservice over een uitgebreid assortiment aan glassoorten. Benieuwd naar de verschillende soorten glas en eigenschappen? Neem dan direct contact op met een van onze ervaren medewerkers! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency