24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glazen balustrades

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht.

Glazen balustrades worden steeds vaker toegepast in woningen en bedrijfspanden. Het is een eenvoudige manier om meer licht, ruimte én veiligheid te creëren. Door het plaatsen van een glazen balustraden geeft u uw pand, zonder ingrijpende verbouwing, een compleet nieuwe uitstraling. Er zijn verschillende soorten balustrades mogelijk, in verschillende uitvoeringen, met verschillende glasplaten.

Aan de glasplaten van uw balustrade kunnen ook nog andere eigenschappen worden aangebracht. U kunt kiezen voor gekleurd glas of figuurglas. Of ga voor een extra spectaculair aangezicht en kies voor een glas in lood bewerking in uw glazen balustrade! In onze eigen slijperij is niets te gek en staan we open voor al uw ideeën en ontwerpen. Ook in de afwerking van de glazen balustrade heeft u veel mogelijkheden. Gaat u voor een opvallende, aanwezige afwerking of juist voor een zeer minimalistische afwerking? Aan u de keus!

Benieuwd op welke manier wij een glazen balustrade in uw pand kunnen realiseren? Of heeft u al een vergevorderd ontwerp en idee en bent u opzoek naar een ervaren, deskundige uitvoerder? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers of kom langs in onze showroom. Wij nemen de tijd voor een uitgebreid adviesgesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Is uw glas toe aan vervanging? Wacht dan niet langer en neem contact op met HC Glasservice, uw specialist in glasproducten! We gaan graag met u in gesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency