24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Glazen kantoorwanden

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht. Dus ook voor een uitgebreide keuze aan glazen kantoorwanden bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres!

In uw bedrijf wilt u ervoor zorgen dat iedereen toegankelijk en aanspreekbaar is. Een grote, open ruimte draagt bij aan de toegankelijkheid van uw medewerkers. Maar in sommige gevallen is het ook prettig om ongestoord in privacy te kunnen werken of u even af te kunnen sluiten van wat er allemaal op de werkvloer speelt. Dan bieden glazen kantoorwanden dé oplossing! U behoudt de open structuur maar maakt ongestoord werken ook mogelijk. Door gebruik te maken van kantoorwanden van glas zorgt u er tevens voor dat licht niet wordt tegengehouden. Glazen kantoorwanden geven uw bedrijf een luxe, open uitstraling en zijn bijna overal eenvoudig toe te passen.

Hoe groot of klein uw kantoor ook is, er zijn altijd mogelijkheden om een of meerdere glazen kantoorwanden tot realisatie te brengen. Bij HC Glasservice heeft u keuze uit een groot assortiment glazen kantoorwanden van verschillende afmetingen en diktes. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de beglazing specifieke eigenschappen mee te geven. Door bijvoorbeeld reliëf (figuurglas) aan te brengen kunt u, met behoud van optimale lichtinval, de doorkijk van het glas beperken. En natuurlijk kunt u kiezen voor elke gewenste afwerking van de glazen kantoorwanden; chroom, messing, aluminium, volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van glazen kantoorwanden in uw bedrijfspand? Neem dan direct contact op met een van onze ervaren medewerkers of kom langs in onze showroom. In een uitgebreid adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden en aan de hand van uw wensen maken we geheel vrijblijvend een offerte op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency