24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Hardglas

Door een speciale bewerking is hardglas tot wel 5x sterker dan glas zonder deze bewerking. Het glas wordt blootgesteld aan extreme verhitting en daarna snel afgekoeld. Hierdoor ontstaat er ‘trekspanning’ die het glas extra sterk maakt. Hierdoor wordt het glas ook stootvast. HC Glasservice biedt vele toepassingen van hardglas.

Mocht hardglas toch breken dan gebeurt dat op een veilige manier; de plaat valt in duizenden stukjes uit elkaar. Al deze kleine stukjes hebben, in tegenstelling tot grotere scherven, veel minder scherpe randen. De kans op verwondingen is hierdoor ook veel minder groot. Hardglas is dus niet alleen sterker maar ook veiliger dan gewoon glas.

Binnenshuis en Buitenshuis

Hardglas is geschikt voor o.a. buitendeuren, balkonafscheidingen, winkelramen en bushokjes maar ook zeer toepasbaar binnenshuis. Denk aan douchedeur, tafelblad of binnendeuren. Hardglas is beschikbaar in verschillende afmetingen, diktes en kleuren. Ook is het mogelijk om motieven aan te laten brengen.

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency