24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Hardglazen, deuren en puien

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht.

De deskundige medewerkers van HC Glasservice hebben jarenlange ervaring als het gaat om hardglazen deuren en puien. Hardglazen deuren en puien geven uw ruimte een prachtige uitstraling, zorgen voor optimale lichtinval en maken uw pand ruimtelijker. Of het nu gaat om een glazen deur in uw woning of een volledige pui in uw bedrijfspand, wij voorzien u van kwalitatief hoogwaardige producten én deskundige plaatsing.

Hardglazen deuren en puien ondergaan een speciale behandeling waardoor ze hun specifieke eigenschappen verkrijgen. Glasplaten worden verhit tot minimaal 600˚C en daarna snel afgekoeld waardoor er een enorme spanning wordt opgebouwd in de glasplaat. Hierdoor wordt het glas 5x sterker dan onbehandeld glas en is beter bestand tegen temperatuurverschil. Mocht dit sterke glas toch breken dan valt het in heel veel kleine stukjes uit elkaar. Deze kleine stukjes glas hebben geen scherpe randen waardoor de kans op verwonding aanzienlijk wordt verkleind. Wel zo veilig!

Bij HC Glasservice beschikken we over een uitgebreid assortiment hardglazen deuren en puien in verschillende afmetingen en verschillende diktes. Zo is er altijd een deur of pui die bij uw wensen past! Ook de afwerking kunt u geheel naar smaak samenstelling. Met glasbeslag van chroom, messing of aluminium geeft u uw hardglazen deur of pui een luxe afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. We bespreken graag de verschillende opties met u en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency