24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Hardglazen klepramen/draairamen

Hardglazen klep- en draairamen zijn leverbaar in verschillende soorten glas met verschillende eigenschappen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij informeren u graag verder.

Hardglazen klepramen worden ook wel uitzet- of klapramen genoemd.

De ramen worden aan de bovenkant bevestigd met scharnieren waardoor het raam aan de onderkant kan worden uitgezet. Hardglazen draairamen worden aan de zijkant van het kozijn bevestigd waardoor ze naar binnen of naar buiten kunnen draaien. Beide soorten worden direct op het kozijn gemonteerd waardoor er geen raamconstructie nodig is. Daardoor zijn de ramen makkelijk en snel te plaatsen en eenvoudig te onderhouden.

Is uw glas toe aan vervanging? Wacht dan niet langer en neem contact op met HC Glasservice, uw specialist in glasproducten! We gaan graag met u in gesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency