24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Hr glas

Isolatieglas heeft veel voordelen ten opzichte van enkel glas. Isolatieglas, de naam zegt het al, isoleert uw woning of bedrijfspand beter dan enkel glas. Daardoor gaat er minder warmte verloren en hoeft u minder te stoken.

Dubbel voordeel want u bespaart niet alleen kosten op uw energierekening maar u helpt ook nog eens milieuvervuiling tegen te gaan! Isolatieglas is dus een voordelige én duurzame keuze! Er zijn verschillende soorten isolatieglas. Eén type isolatieglas is HR (Hoog Rendement) Glas.

Wat is HR glas nu precies? Zoals gezegd is HR glas een soort isolatieglas. HR glas bestaat uit 2 glasplaten waarbij 1 glasplaat wordt voorzien van een flinterdunne metaalcoating. Deze coating zorgt voor nog betere isolatie. Zo blijft uw woning of bedrijfspand langer warm zonder een hoge energierekening! De coating is onzichtbaar waardoor lichtinval optimaal blijft en heeft geen invloed op de overige eigenschappen van de glasplaat.

HC Glasservice, uw glasspecialist, biedt u een uitgebreid assortiment aan HR glas. Wij hebben voor elke situatie het juiste HR glas voor u. Omdat we over een eigen slijperij beschikken is alles bespreekbaar. Benieuwd welk soort HR glas het beste aansluit op uw specifieke situatie en wensen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Er zijn verschillende soorten HR glas (HR+. HR++ en HR+++) met allen een eigen specifieke thermische isolatiewaarde. Hoe lager deze waarde, hoe hoger de warmteweerstand en hoe minder warmteverlies.

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency