24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

HR++ Glas

HR++ glas bestaat uit 2 glasplaten waarvan er 1 aan de spouwzijde is voorzien van een flinterdunne metaalcoating. Deze coating zorgt voor een betere thermische isolatie waardoor er minder warmte verloren gaat.

In tegenstelling tot bij HR+ glas wordt de luchtspouw tussen de 2 glasplaten niet gevuld met droge lucht maar met een edelgas.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw glashandel in Nieuw-Vennep op 0252-620555 of kom langs in onze showroom. Wij informeren u graag verder!

In de meeste gevallen gaat het hierbij om Argongas. Door de spouw te vullen met een edelgas in plaats van droge lucht neemt de thermische isolatie nog verder toe. Er gaat dus nog minder warmte verloren dan bij HR+ glas. HR++ glas heeft een thermische isolatiewaarde van < 1,2 W/m²K.

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency