24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

HR+ Glas

Om de warmte in uw woning of bedrijfspand optimaal te behouden is isolatieglas een verstandige, voordelige en duurzame keuze. Uw pand is beter geïsoleerd waardoor er minder warmteverlies optreedt en u dus minder hoeft te stoken.

Hierdoor blijven de energiekosten laag en draagt u bij aan een beter milieu en behoud van natuur. Fantastisch natuurlijk!

Er bestaan verschillende soorten isolatieglas. HR (Hoog Rendement) glas is er 1 van. We maken onderscheid tussen HR+. HR++ en HR+++ glas. Al deze soorten HR glas hebben eigen specifieke thermische isolatiewaarde. Hoe lager deze waarde, hoe hoger de warmteweerstand en hoe minder warmteverlies.

HR+ glas bestaat uit 2 glasplaten waarvan er 1 aan de spouwzijde is voorzien van een flinterdunne metaalcoating. Deze speciale coating zorgt voor een betere thermische isolatie waardoor er minder warmte verloren gaat doordat stralingswarmte wordt tegengehouden. Deze coating is onzichtbaar en heeft ook geen invloed op de manier waarop licht invalt. De luchtspouw die tussen de 2 glasplaten ontstaat wordt gevuld met droge lucht. Bij andere soorten HR glas wordt de spouw met andere materialen gevuld. HR+ glas heeft een thermische isolatiewaarde van > 1,2 W/m²K en ≤ 1,6 W/m²K.

HC Glasservice, uw glasspecialist, biedt u een uitgebreid assortiment HR+ glas dat we in onze eigen slijperij samenstellen. Het glas biedt u oneindig veel mogelijkheden omdat het verkrijgbaar is in verschillende afmetingen en verschillende diktes. Wilt u uw energierekening ook verlagen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die HR+ glas u biedt? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zij staan klaar voor een uitgebreid adviesgesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency