Producten – Leverancier

24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Leveranciers

Is uw glas toe aan vervanging? Wacht dan niet langer en neem contact op met HC Glasservice, uw specialist in glasproducten! We gaan graag met u in gesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op!

Vandaglas | HC Glasservice werkt samen met de betrouwbare partner Vandaglas. De bedrijfsnaam Vandaglas bestaat pas sinds medio 2021 maar kent een lange geschiedenis in de wereld van industriële glasproductie.

Het startte in november 2019 met de overname door het Duitse familiebedrijf AEQUITA van het Nederlandse distributienetwerk Saint-Gobain Glassolutions, onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain Building Glass. In juni 2021 werd de bedrijfsnaam veranderd in Vandaglas en groeide het in anderhalf jaar tijd door overnames uit tot de Vandaglas Groep.

Als onderdeel van Saint-Gobain Building Glass heeft Vandaglas een strenge opvoeding gehad: met een glasgeschiedenis die teruggaat tot 1665 hanteert Saint-Gobain zeer hoge kwaliteitsambities. Een constante focus op die hoge kwaliteit en succes zitten verankerd in het DNA. Het erfgoed is een schat aan kennis van het materiaal glas en de toepassingsmogelijkheden. Door te kiezen voor HC Glasservice bent u dus verzekerd van kwalitatief hoogstaande producten met een lange levensduur!

Leverancier van BENGglas | is een leverancier van het vacuümglas waar HC Glasservice dealer van is. Hierdoor kunnen we u hoogwaardig vacuümglas bieden, dun glas met een hoge isolatiewaarde. Waar u nu enkelglas heeft met een U-waarde van 5.8 kunt u bijvoorbeeld vacuümglas plaatsen met een U-waarde van slechts 0.4. Dit glas levert in dit geval een 14 keer betere isolatie op met een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Peter Timmers leverancier van glasbeslag | is een groothandel in glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen. Zij zijn gespecialiseerd in glastoepassingen gecombineerd met glasbeslag en de toelevering van alle verwerkingsmaterialen voor de glaswereld. Hun complete assortiment op het gebied van glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen zorgt ervoor dat HC Glasservice u een passende oplossing kan bieden voor onder andere hardglas afscheidingen en deuren als ook emalit panelen.

Arie Romijn leverancier van voorzetramen en beglazingsmateriaal | is een groothandel in beglazingsmaterialen en voorzetramen waar HC Glasservice al jaren zeer tevreden mee samen werkt. Het assortiment dat zij bieden zorgt ervoor dat we het glas vakkundig kunnen monteren en afwerken.

Connectproducts | is een groothandel waar het grootste deel van onze kitten vandaan komt. Hun brede en gespecialiseerde assortiment zorgt ervoor dat we voor ieder werk het juiste materiaal kunnen gebruiken.

Duco leverancier van roosters | is het merk roosters waar wij met volle tevredenheid mee werken. Voor bijna alle situaties is een rooster te vinden met de gewenste specificaties en net als HC Glasservice heeft DUCO kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency