Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

PHOTOBOOTH HUREN

Om een foto te maken druk je op het scherm. Zodra de foto’s zijn gemaakt wordt deze direct in tweevoud geprint op een gepersonaliseerde fotostrip.

o kan je er één geven als bedankje en één gebruiken voor in het gastenboek. Alle foto’s die zijn gemaakt worden ook binnen 2 weken digitaal naar je opgestuurd. Succes gegarandeerd!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


EXTRA SFEER

Video/Fotogastenboek (Tip!)
De digitale uitvoering van het traditionele gastenboek. Naast dat jullie gasten een videoboodschap in kunnen spreken kunnen zij ook een foto of GIF(Foto animatie) maken met de zuil. Na afloop van het feest ontvangen jullie alle leuke, spontane, emotionele en grappige videoboodschappen, foto’s en GIFs. Een blijvende herinnering om nog lang van te kunnen genieten!

Silent Disco
Feesten in een stiltegebied? Je feest langer door laten gaan? Of een unieke extra area op je feest creëren? Silent Disco is het fenomeen waarbij het geluid niet over de speakers is te horen maar over draadloze hoofdtelefoons. Silent Disco is de betaalbare oplossing en creatieve toevoeging voor je feest.

LED Foam Sticks
LED foam sticks, dé musthave voor een spetterend huwelijksfeest! Voor huwelijksfeesten voor 2018 de nummer 1 gadget: de LED foam stick. In het donker geven de sticks een feestend publiek een extra dimensie. Bovendien zijn de led sticks voorzien van een button waardoor ze verschillende “loopjes” en kleuren krijgen. Een feestelijk effect voor tijdens de feestavond!

Confetti Kanonnen

Spetterende entree? Of een toevoeging op het hoogtepunt van de avond? Er zal op het juiste moment een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht ingeblazen worden voor een spectaculair effect!

Verlichte LED dansvloer
Een “Saturday Night Fever” dansvloer, zoals deze vaak wordt bestempeld, is een verlichte dansvloer en een regelrechte “floorfiller”. De vrolijke kleuren werken als een magneet: iedereen krijgt hierdoor zin om te dansen. De discosfeer is pas écht af met een verlichte dansvloer!

Personal Wedding DJ Booth (exclusief voor Elite DJ Show)
Maak de Elite DJ Show jullie eigen show! We laten een banner naar wens bedrukken en verwerken deze in het Elite DJ meubel. Na afloop krijgen jullie deze mee als blijvende herinnering.

Uplighters
Creëer met onze LED Uplighters een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Dankzij onze LED Uplighters kunnen we elke muur, wand, plafond of gehele zaal van een locatie in de door jullie gewenste kleur veranderen. Onze LED Uplighters werken op accu, waardoor jullie en de gasten hebben geen last van hinderlijke kabels e.d. op de grond.

Neem contact op met een
van onze eventspecialisten

Elk thema kunnen we aan

Wil je een themafeest organiseren als bedrijfsfeest? Dan ben je bij Artistic Productions aan het juiste adres. Door ons diverse aanbod van een live DJ show tot aan een live piano show, kunnen wij elk thema dat jij in je bedrijfsfeest terug wilt zien voor jou leveren. We gaan van te voren om de tafel zitten om te bekijken wat je allemaal wilt uitstralen als bedrijf en zorgen ervoor dat alle wensen die jij terug wilt zien erin voor komen.

“We Create, You Celebrate!”

Waar de zakelijke markt continu in beweging is, zijn wij dit ook! Artistic Productions staat bekend om ervaring, kennis en frisse denkwijze. We zorgen er dan ook altijd voor dat we up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen en wensen van de zakelijke markt om de klant altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om de techniek, uitstraling of sfeer op jouw evenement, wij adviseren, ondersteunen en organiseren het graag voor je.

Ondersteuning bij de
organisatie van bedrijfsfeest?

Advies, ondersteuning, een geschikte dj, entertainment, licht & geluid; wij helpen je graag van A tot Z met het organiseren van succesvol evenement! Neem hieronder contact op voor meer informatie of een scherpe offerte op maat! Wil je meer informatie of een scherpe offerte op maat? Neem dan hier contact met ons op!

Benieuwd naar onze sfeervolle dj shows met allround Artistic dj, licht, geluid en dj meubel? Klik hier

Hoe wij te werk gaan

1. Kennismaking

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

2. Brainstormen

Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

3. Persoonlijk voorstel

Wij maken op basis van jouw wensen, de mogelijkheden en beschikbaarheid een concreet voorstel en sturen deze naar je toe. Ook plaatsen we vrijblijvend een optie.

4. Akkoord!

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

5. DJ/Muzikant, Licht,
Geluid… Party!

Onder leiding van de onze dj en/of muzikant maken we er een spetterend feest van.

Wil je meer informatie of
een scherpe offerte op maat?

Neem contact op met een
van onze eventspecialisten!

Neem contact op

Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

Zij gingen je voor

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director