24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Scheidingswanden

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik!

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht. Dus ook voor een uitgebreide keuze aan glazen scheidingswanden bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres!

Door gebruik te maken van glazen scheidingswanden geeft u uw ruimte een luxe uitstraling. Scheidingswanden bieden u een stijlvolle oplossing om uw ruimte op te delen, zowel thuis als in uw bedrijf, maar toch met elkaar verbonden te blijven. Daarnaast zorgt het glas ervoor dat er van alle kanten lichtinval mogelijk is waardoor de ruimte open blijft. Door natuurlijk daglicht heeft u minder kunstmatig licht nodig en bespaart u op uw energierekening!

Glazen scheidingswanden zijn in verschillende afmetingen en diktes verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om verschillende eigenschappen aan te brengen aan de glasplaten van de scheidingswanden. Zo kunt u kiezen voor gelaagd of gehard glas maar is het ook mogelijk om uw scheidingswanden te voorzien van reliëf (figuurglas) of kleur. Door deze laatste opties toe te voegen behoudt u aan de ene kant de luxe uitstraling van glas en vergroot u aan de andere kant subtiel de privacy. De doorkijk van de glazen scheidingswand wordt hierdoor namelijk beperkter maar er verandert niets aan de mate van lichtinval.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die HC Glasservice u te bieden heeft op het gebied van glazen scheidingswanden? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers of loop binnen in onze showroom. Samen met u bespreken we graag uw wensen en kijken we welke glazen scheidingswand(en) het beste tot hun recht komen in uw pand. Ook maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency