24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Spiegels

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik! 

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht.

We zouden het haast vergeten maar spiegels zijn feitelijk niets anders dan glasplaten voorzien van een speciale laag zilver. Deze speciale zilver laag zorgt voor het spiegel effect. Een spiegel in de badkamer of het toilet is natuurlijk een logische toepassing. En ook in de slaapkamer is de spiegel niet weg te denken. Maar u kunt spiegels ook onderdeel laten uitmaken van uw interieur! Een goedgeplaatste spiegel zorgt ervoor dat een ruimte veel groter oogt. Door de spiegel op de juiste manier te plaatsen kunt u ook spelen met de lichtinval. Zo kunnen bepaalde plekken in de ruimte extra worden belicht en kunt u ze daardoor extra onder de aandacht brengen!

Bij HC glasservice beschikken we over een ruim assortiment aan spiegels. Er zijn vele verschillende afmetingen mogelijk, net als verschillende diktes. Als u in ons standaardassortiment geen geschikte spiegel kunt vinden dan is het ook mogelijk om een eigen ontwerp samen te stellen! U kiest zelf de afmetingen, dikte en eigenschappen van uw spiegel en wij maken die speciaal voor u in onze eigen slijperij. Zo krijgt u altijd de spiegel die naadloos aansluit op uw unieke situatie en specifieke wensen.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze ervaren medewerkers of kom langs in onze showroom om de producten te bekijken. We staan klaar voor een uitgebreid adviesgesprek en maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency