24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Spiegelwanden

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment beglazing. Maar naast glasplaten beschikken we ook over een grote verscheidenheid aan glasproducten voor binnen- en buitengebruik! 

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht.

Spiegelwanden zijn, net als spiegels, niets anders dan glazen platen met daarop aangebracht een speciaal laagje zilver. Deze speciale zilver laag zorgt voor het spiegeleffect.

Natuurlijk kennen we allemaal het gebruik van spiegels in wc, badkamer en slaapkamer. En ook in de inloopkast is een grote spiegel onmisbaar. Maar in sommige gevallen wilt u net dat beetje extra en voldoet een (grote) spiegel niet aan uw wensen of visie. Dan biedt een spiegelwand uitkomst!

Spiegelwanden zijn op veel verschillende manieren toepasbaar in zowel uw woning als bedrijfspand. Ook laat een spiegelwand uw ruimte optisch groter lijken. En door strategische plaatsing van 1 of meerdere spiegelwanden zorgt u niet alleen voor een spectaculaire scheiding van de ruimte maar kunt u ook spelen met de lichtinval. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Bent u opzoek naar een spiegelwand? Dan bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan spiegelwanden in verschillende afmetingen en diktes. Maar ook als u in ons standaardassortiment geen geschikte spiegelwand vindt staan we voor u klaar. Samen met u ontwerpen we de spiegelwand(en) die perfect aansluiten op uw unieke situatie en specifieke wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts denken graag met u mee over hoe een spiegelwand het best in uw ruimte past en plaatsen deze vakkundig en snel. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek op maat en een geheel vrijblijvende offerte. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency