24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar

De experts van HC Glasservice zijn altijd bereikbaar.

Zonwerend glas

Bij HC Glasservice, uw glasspecialist, beschikken we over een uitgebreid assortiment glas en glasproducten. Aan al het glas kunnen we verschillende eigenschappen toevoegen. Door speciale bewerking kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat glas niet uit elkaar spat als het onverhoopt breekt.

Ook kunnen we ervoor zorgen dat het glas minder makkelijk te doorbreken is waardoor ongewenste bezoekers buiten de deur worden gehouden.

Een andere eigenschap die we aan glasplaten kunnen toevoegen is het zonwerend maken van glas. Kenmerkend voor dit glas is dat zonlicht optimaal wordt doorgelaten maar u geen last meer heeft van schitteringen die uw zicht belemmeren. De ideale situatie dus! Uw pand wordt optimaal verlicht door natuurlijk daglicht maar u hoeft niet met uw ogen te knijpen om alles duidelijk te kunnen blijven zien. Natuurlijk daglicht zorgt voor een ruimtelijke, frisse uitstraling en verbindt binnen met buiten.

Daarnaast heeft zonwerend glas ook nog eens isolerende eigenschappen. Een speciale bewerking zorgt ervoor dat in de zomer de warmte buiten blijft. Hierdoor hoeven ventilatoren en airco’s minder hard te werken om de ruimte aangenaam koel te houden. In de winter zorgen de isolerende eigenschappen er juist voor dat de warmte binnen wordt vastgehouden. Als gevolg hiervan blijft uw woning of bedrijfspand warmer en hoeft u minder hard te stoken om de ruimte op temperatuur te houden. Zonwerend glas helpt u dus ook te besparen op energiekosten én is een duurzame keuze als het gaat om behoud van natuur en milieu!

Benieuwd naar de mogelijkheden die zonwerend glas te bieden heeft? Neem dan nu contact op met één van onze ervaren medewerkers. Zijn gaan graag met u in gesprek en vertellen u welke glasoplossing het best bij uw persoonlijke wensen aansluit. Ook maken ze geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu!

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2024 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Creative Agency